10º / 24º

Andorra, sense opcions contra Montenegro

Sense opcions. La selecció femenina de futbol ha perdut contra Montenegro a l'Estadi Nacional per un clar 1 a 5 en la quarta jornada del Preeuropeu. Les andorranes segueixen sense sumar cap punt en aquesta fase.

El combinat balcànic ha estat molt superior i al cap de cinc minuts ja guanyava per 0 a 2 gràcies a dues dianes de Armisa Kuc. Andorra es veia per sota clarament en les dues primeres aproximacions visitants, però no s'ha ensorrat i Èric Gonçalves ha retallat distàncies amb un golàs des de fora de l'àrea.

Montenegro, amb jugadores més fortes físicament, ha marxat al descans amb 1 a 3 després que Medina Desic aprofités un mal refús de Cardoso.

En la segona part, Andorra ha vist com Montenegro sentenciava amb dos gols en tretze minuts, obra de Jasna Djokovic i Sladjana Bulatovic, la millor visitant. Quedava mitja hora, però el marcador no s'ha mogut tot i les ocasions de les balcàniques. S'ha de destacar que les jugadores d'Albert Panadero han estat valentes i han pressionat la sortida de pilota del rival, tot i el marcador, sense generar, això sí, perill clar. Al final, 1 a 5, quarta derrota i a esperar la propera finestra del Preeuropeu. El primer rival serà Grècia, el 12 de juliol, i Andorra tancarà la fase, a casa, contra les Illes Fèroe, el 16.