/ 13º

Andorra perd amb Mònaco a l'Europeu C sub-18 i està obligada a guanyar Xipre

En l'Europeu C sub-18 Andorra ha perdut aquest dimarts a la tarda per un clar 53 a 81 contra Mònaco. Els tricolors, amb una victòria i una derrota, es jugaran l'accés a semifinals dijous contra Xipre.

Andorra no ha pogut mostrar en el segon partit la mateixa cara d'ara fa dos dies amb el victoriós debut contra Moldàvia.

Un parcial de 14 a 6 en els primers cinc minuts favorable a Mònaco feia preveure la dificultat del duel.

Si a la inferioritat física li sumes la manca d'encert les opcions de victòria s'acaben reduint a la mínima expressió. Una reacció al final del segon quart mantenia viva a Andorra, al descans 38 a 28. A la represa Mònaco ha tornat a prémer l'accelerador.

Andorra no ha fet un sol punt en els cinc darrers minuts i ha consumat la derrota per 53 a 81.

Andorra es jugarà el pas a semifinals dijous a dos quarts de vuit contra Xipre.

Imatge: Ruben Calvo