MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Andorra i Saragossa s'hi juguen les darreres opcions, només en pot quedar un

El MoraBanc Andorra viurà aquest dilluns a la nit un duel

El MoraBanc Andorra viurà aquest dilluns a la nit un duel d'urgències en el tercer partit de la fase final de la lliga Endesa. A l'altre cantó de la pista, el Casademont Saragossa, un equip que com l'andorrà encara no coneix la victòria al torneig. Les darreres opcions de classificació passen per una victòria contra els aragonesos.

El MoraBanc Andorra ha perdut els dos primers partits de la fase final contra València i Gran Canària. La plantilla sembla tenir el punt feble de l'equip ben detectat i aquest dilluns vol superar-lo. No es pot anar a remolc tot el partit i després tenir aspiracions de guanyar-lo en els minuts calents on sempre s'acaba decantant la balança.

Tant Saragossa com Andorra han arribat a la fase final carregats de baixes, amb l'afegit que l'equip d'Ibon Navarro les té molt focalitzades en el joc interior. Els rivals ho saben i miren de furgar en la ferida.

El d'aquesta nit serà un duel d'urgències. Saragossa i Andorra encara no s'han estrenat a la fase, les darreres opcions de classificació a semifinals passen per una victòria. El salt inicial, a dos quarts de deu.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Lliga Endesa

18.204.55.168