/ 15º

L'Andorra suma un punt d'or amb un home menys i en el temps afegit a Albacete (1-1)

El Futbol Club Andorra ha sumat un punt d'or aquest diumenge

El Futbol Club Andorra ha sumat un punt d'or aquest diumenge a la tarda al camp de l'Albacete, en un partit en què l'equip d'Eder Sarabia ho ha tingut gairebé tot en contra.

En un terreny de joc amb molta aigua per la pluja, els tricolors s'han quedat amb un home menys al minut 26, després que Carlos Martínez hagi vist una vermella directa molt rigorosa.

L'Albacete s'ha avançat a l'inici de la represa amb un penal transformat per Maikel Mesa, després d'una polèmica falta d'Alende sobre Dubasín. Ja en el temps afegit, el col·legiat ha xiulat penal a favor de l'Andorra per mans dins l'àrea d'un jugador d'Álvaro Rodríguez.

Sinan Bakis ha fet el gol de l'empat definitiu des dels onze metres i tot seguit ha tingut una gran oportunitat per donar els tres punts als tricolors, en una rematada que ha sortit desviada.

Després de set jornades, l'Andorra suma 11 punts i ocupa el desè lloc de la classificació a la lliga SmartBank.

Informa: Joan López