/ 16º

Andorra supera Àustria al Mundial B d'hoquei patins (3-5) i jugarà els quarts de final contra el Brasil

La selecció d'hoquei patins ha sumat aquest dimecres l

La selecció d'hoquei patins ha sumat aquest dimecres la primera victòria al Mundial B de San Juan, a l'Argentina. El combinat de Manel Rubio s'ha desfet per 3 gols a 5 d'Àustria en el darrer partit de la primera fase. Bernat Picanyol ha estat decisiu en atac amb tres de les cinc dianes.

Àustria s'ha avançat en el marcador, però un gol de Picanyol ha donat l'empat a la tricolor abans del descans. Els austríacs han tornat a agafar la iniciativa a la represa amb el 2-1, però Andorra ha capgirat el marcador amb quatre dianes consecutives, a càrrec de Nil Dilmé, el seu germà Arnau Dilmé i Picanyol per partida doble. Un gol d'Àustria ha deixat el definitiu 3 a 5.

Andorra descansarà aquest dijous i jugarà els quarts de final divendres contra la tercera classificada del grup A, la selecció del Brasil.