/ 11º

Barça i Unicaja obtenen les primeres victòries de la fase final de la lliga Endesa

La fase final de la lliga Endesa ha arrencat a València am

La fase final de la lliga Endesa ha arrencat a València amb la primera jornada del grup A. En els partits disputats, el duel entre l'Iberostar Tenerife i l'Unicaja ha acabat amb victòria de l'Unicaja, per 70 a 83. En el partit inaugural, el Barça ha superat el Joventut de Badalona, per 96 a 92.

Els blaugrana han dominat el primer i el segon quart i manaven al descans per 14 punts, 44 a 30. Les diferències s'han ampliat en el tercer quart, que ha acabat 74 a 57 per als de Pesic. En els darrers 10 minuts la Penya ha escurçat diferències fins als quatre punts del marcador final, 96 a 92. Conor Morgan ha estat el màxim anotador del partit, amb 21 punts, mentre que el blaugrana Mirotic ha acabat amb 16.