/ 22º

Batussa a l'Estadi Nacional

El VPC Andorra no va poder ahir completar el partit de quarts de final de la Copa Pirineus davant el Tarascó. Al primer minut de la segona meitat, una batussa provocada per l'equip francès va obligar l'àrbitre a suspendre el partit. Ara, tot està en mans del comitè de disciplina, que amb gairebé tota probabilitat, donarà el VPC Andorra com a vencedor.
Dos assajos de Tavberidze, un al minut 5 i l'altre al 24, i les dues transformacions més un cop de càstig de Julien Ginesta van posar un 17 a 0 còmode per al VPC al marcador de l'Estadi Nacional. Un resultat al descans, que deixava clara la superioritat dels andorrans i que classificava virtualment l'equip de Manuel Romo per a les semifinals.A la represa, però ja no hi va haver més rugbi. Una batussa provocada pel Tarascó va posar fi al partit abans de temps. Només s´havia disputat un minut de la segona meitat quan una baralla entre jugadors de tots dos equips va obligar el col·legiat a suspendre el matx.Ara serà la comissió de disciplina del comitè de Migdia-Pirineus qui haurà de decidir. Des del VPC es creu que el partit es donarà com guanyat a l´equip andorrà. Ara, només cal esperar la resolució definitiva, però amb gairebé tota probabilitat, el VPC sortirà vencedor, i es classificarà per a les semifinals de la Copa Pirineus.Declaracions: Manuel Romo, entrenador VPC Andorra / Pep Escolà, president VPC AndorraInforma: J.López / X.Bonet Imatge: Xavi Fajardo Locució: Andrés González Nandin