/ 13º

Cara i creu per als representants andorrans a la Conference League

L’Inter Club Escaldes no podia debutar amb més bon p

L’Inter Club Escaldes no podia debutar amb més bon peu a la Conference League. L’equip d’Albert Lopo s’ha imposat per 0 a 2 al camp del Teuta d’Albània, a l’estadi Niko Dovana de la localitat de Durrës. Per la seva banda, el Futbol Club Santa Coloma no ha pogut evitar una derrota per 3 a 0 al camp de l'Hibernian d'Edimburg.

Genís Soldevila ha estat l’heroi del campió andorrà, amb les dues dianes que han pujat al marcador. La primera arribava al minut 37 de la primera part. Als 9 minuts de la represa, el ‘pistoler’ de l’Inter enviava novament la pilota al fons de la xarxa. Amb el 0 a 2, l’Inter deixa a tocar la classificació per a la següent ronda de la nova competició europea. El partit de tornada contra el Teuta albanès es disputarà dimarts vinent, 27 de juliol, a partir de les tres quarts de sis de la tarda a l’Estadi Nacional.

A l'imponent Easter Road Stadium d'Edimburg, el Futbol Club Santa Coloma ha caigut per 3 a 0 contra el tercer classificat de la darrera lliga escocesa.

Martin Boyle ha avançat l'Hibernian amb un gol de penal, al minut 14. A l'inici de la represa, novament Boyle, feia pujar el 2 a 0 al marcador. Ja al minut 81, Kevin Nisbet feia el tercer i definitiu gol per als escocesos. La tornada es disputarà a l'Estadi Nacional dijous vinent, a partir de dos quarts de set de la tarda.

Imatges cedides: FC Santa Coloma-Inter Club Escaldes