/ 15º

Els Cardelús afronten amb il·lusió el debut imminent al Mundial de Moto2

Xavi Cardelús afronta el debut imminent al Mundial de Moto2 amb confiança. El pilot ha passat pel "Dia E" acompanyat del seu pare, que ara fa tres dècades va ser el primer andorrà a competir al Campionat del Món.

Xavi Cardelús viu aquests dies amb una barreja d´il·lusió i nervis. D´aquí a dues setmanes farà la primera cursa al Mundial de Moto2 amb una wild-card a Jerez. El seu pare, que va córrer el Campionat del Món ara fa tres dècades, el veu plenament capacitat per fer el pas.

Cardelús pare va ser campió d´Europa l'any 1987 en la categoria de 250 centímetres cúbics, però li va faltar continuïtat per demostrar el seu talent al Mundial. Creu que l´evolució més gran en aquest temps, a banda de la mecànica, s´ha produït en el pilotatge.

La nissaga Cardelús tindrà molt aviat un altre representant al Mundial, però abans arribarà la segona cita a l´Europeu de Moto2 aquest cap de setmana a València, on el pilot del Team Stylobike lluitarà pel seu primer podi.

Informa: Joan López