/ 11º

Cardelús espera que el podi de Motorland l'ajudi a fer un pas endavant

Xavi Cardelús espera que el podi aconseguit diumenge al Campionat d'Europa de Moto2 l'ajudi a fer un pas endavant, després d'una temporada irregular. Amb 22 anys, el pilot no amaga que el seu objectiu és tornar al Mundial, però no té pressa.

Xavi Cardelús no va tornar amb les mans buides del circuit de Motorland. El tercer lloc aconseguit en la segona cursa del cap de setmana al Campionat d'Europa de Moto2 va ser el millor premi a una temporada complicada, segons ha remarcat el pilot.

Cardelús sabia que diumenge tenia una bona oportunitat al traçat aragonès després que dos dels favorits, Montella i Medina, anessin per terra en la volta d'escalfament, i no la va desaprofitar.

Amb 22 anys, no amaga que el seu objectiu és tornar al Mundial, però veu complicat fer-ho la temporada vinent.

El cap de setmana que ve tancarà a Le Mans el Mundial de MotoE, en què ocupa el 14è lloc de la general. El punt final de la temporada arribarà el 31 d'octubre i l'1 de novembre, amb la darrera cita de l'Europeu de Moto2, en el qual ara és sisè, al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Imatges: Fernando Montero