12º / 20º

Càstig massa gran per a la selecció davant d'Israel (1-4)

La selecció de futbol ha caigut aquesta nit per 1 a 4 davant d´Israel, en el tercer partit de la fase de classificació per a l´Eurocopa de França 2016 disputat a l´Estadi Nacional, amb una assistència de 2.000 espectadors.

Israel s´ha avançat molt aviat, al minut 3 de partit, en una jugada de contracop finalitzada per Damari. Andorra ha igualat al minut 14, després d´un penal transformat per Ildefons Lima. Amb l´1-1 han arribat els millors minuts dels tricolors, que han tingut dues ocasions per avançar-se, a peus d´Ildefons Lima i de Cristian Martínez.

A les acaballes del primer temps, però, el decorat ha canviat amb la retirada del terreny de joc de Lima per una lesió muscular i el segon gol dels israelians, obra novament de Damari.
Israel ha dominat a la represa, aprofitant la davallada física dels tricolors, tot i que ha perdonat fins a tres ocasions clares per augmentar l´avantatge. L´1 a 3 ha arribat al minut 81 en una rematada de Damari, que feia el tercer gol del seu compte particular després de rebre la pilota tot sol dins l´àrea. Ja en el temps afegit, Israel ha marcat el definitiu 1 a 4 en un penal convertit per Hemed.

Al final del partit, el seleccionador Koldo Álvarez ha lamentat les errades defensives en els gols d´Israel i ha reconegut que la davallada física ha passat factura al segon temps.
Andorra tornarà a jugar el proper 16 de novembre a Xipre davant de la selecció xipriota, que aquesta nit ha caigut a Gal·les per 2 a 1.

Informa: Joan López  Imatge: Josep M. Garcia   Fotos: Xavi Masové (FAF)