/ 15º

El CE Sant Julià comença el 2020 amb victòria

El Club Esportiu Sant Julià ha començat el 2020 amb una victòria 5 a 2 contra el Solsona. Els de Jorge Días es refermen a la part alta de la Tercera Divisió Nacional.

A banda de menjar torrons durant el Nadal, el Sant Julià també ha trobat temps per preparar el partit de dissabte. Volien començar l'any amb bon peu.

El Solsona igualava als cinc minuts el gol inicial de Jose. Omar tornava a avançar els lauredians un minut després completant un precís contraatac local. Gairebé tot els gols s'han marcat a la primera meitat. El Solsona ha tornat a igualar, però altre cop, un minut després, Edgar aprofitava aquesta errada de la defensa per afusellar el porter. Just abans del descans, un penal transformat per Omar ha donat tranquil·litat.

El Sant Julià juga molt més que el que marca. A la segona meitat l'equip ha buscat la sentència, però aquesta s'ha fet esperar. Ja a les acaballes del partit, Bryan assegurava la victòria amb el definitiu 5 a 2.

Amb aquest triomf, el Sant Julià es consolida a la cinquena plaça al grup 2 de Tercera Divisió Nacional.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí