/ 18º

El CE Sant Julià obre la fase de permanència amb un empat (4-4) contra el Sant Sadurní

El Sant Julià de futbol sala ha estrenat la fase de permanència amb un empat a 4 contra el Sant Sadurní. Els de Jorge Dias han estat molt superiors, però la manca d'encert i les badades defensives han passat factura.

Regust agredolç del Sant Julià de futbol sala en el primer partit de la fase de la permanència. Els lauredians han deixat escapar el triomf en un partit on els ha faltat encert de cara a porteria.

El Sant Sadurní s'avançava al minut 6 amb una jugada d'estratègia. La rèplica arribava minuts més tard als peus de Brayan, 1 a 1.

Tot i tenir el control, els de Jorge Dias no estaven còmodes i una jugada individual al minut 15 posava l'1 a 2 al marcador.

El pas per vestidors ha esperonat els lauredians i al 23, Omar afusellava la porteria per fer el 2 a 2.

Al 32, la intensitat defensiva pagava dividends i Leo capgirava l'electrònic, 3 a 2.

Poc després, el Sant Sadurní empatava amb porter jugador.

Quan faltaven dos minuts, Edgar aprofitava un servei directe de Theo per fer el 4 a 3.

A falta d'un minut, una errada greu en la sortida de pilota ha permès als visitants fer l'empat. Al final, 4 a 4 i la sensació que s'escapen dos punts per als lauredians.

L'entrenador Jorge Dias creu que l'equip continua tenint "errades de nens", cosa que no els permet "millorar aquesta situació que el rival ens marqui gol sense fer res".

En aquesta línia, el jugador Edgar Sánchez ha lamentat que "se'ns escapen dos punts molt importants i a casa".

El pròxim partit arribarà diumenge vinent a la pista del Torrefarrera amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la fase.

Imatges: Arnau Teixidó