/ 11º

El CE Sant Julià perd a casa en el debut a Tercera divisió

El Club Esportiu Sant Julià ha perdut aquesta tarda 3 a 6 contra el Molins 99 en el debut dels lauredians aquesta temporada a la Tercera Divisió. Una expulsió dels locals a l'inici de la segona meitat ha acabat decidint el duel.

El debut del Sant Julià a casa aquesta temporada no ha començat de la millor manera. Un parell d'errades, primer de la defensa i després del porter han situat un preocupant 1 a 2 al marcador a l'equador de la primera meitat.

Malgrat no jugar un bon futbol sala els lauredians han sabut reaccionar primer amb un gol en pròpia porta de l'equip català i després amb una acció d'Omar que capgirava el marcador.

Amb el 3 a 2 hem anant al descans. A la represa minuts de tempteig dels dos equips fins que ha arribat l'expulsió de Paco als 27 minuts. El Molins ho ha aprofitat per capgirar el marcador.

El Sant Juiià ho ha intentat amb el porter jugador però de nou l'expulsió, en aquest cas, de Bryan ha estat ja definitiva. Al final 3 a 6 amb la sensació que enguany tocarà patir.

La lliga tot just acaba de començar però des del club es reconeix que enguany l'objectiu serà la permanència.

Imatge: Josep Maria Garcia