/ 20º

El CE Sant Julià supera Lo Sentiu i s'apropa a la permanència

El Sant Julià de futbol sala ha aconseguit aquesta tarda una victòria que pot valdre una permanència. Els de Moises Gonzalves han derrotat per un ajustat 6 a 5 a La Sentiu, rival directe en la lluita per no perdre la categoria. De moment el triomf els ha permès sortir de la zona de descens a manca de quatre jornades.

El partit d'avui era transcendental per als dos equips. De manera sorprenent el Sant Julià ha sortit massa relaxat i en 30 segons ja perdia 0 a 2. L'equip ha anat millorant minut a minut. Un gran xut de Bryan escurçava distàncies. A dos minuts del descans el porter andorrà sorprèn a la defensa visitant i de nou Bryan empata el partit. Una falta innecessària de Jona segons abans del descans ha enviat els dos equips als vestidors amb avantatge mínim de Lo Sentiu.

A la represa l'equip lauredià ha seguit en escala ascendent. Uri roba la pilota i ell mateix fa gala del seu canó per empatar de nou el partit. Una altra aventura del porter Andre permet Paco marcar a plaer. Semblava que el Sant Julià tenia el partit a les mans però l'excés de nerviosisme ha derivat de nou amb l'empat. Afortunadament l'equip ha pogut resoldre aquest duel decisiu per la permanència amb una bona jugada de Bryan que defineix Paco i una darrera acció brillant a càrrec de Jona aprofitant que l'equip rival ja jugava a la desesperada amb el porter jugador.

Al final triomf ajustat 6 a 5 però suficient per superar el rival d'avui a la classificació i abandonar la zona de descens. El d'aquest dissabtei ha estat un gran pas. Al Sant Julià li queden cinc finals, la primera demà a les 12 del migdia, contra el Martorell en un partit ajornat.