10º / 24º

La celebració d'una temporada de somni de l'UE Santa Coloma

L'Unió Esportiva Santa Coloma es proclama campió de la Copa Constitució per 1 a 0 davant el Pas de la Casa. Els colomencs es van avançar a les acaballes de la pròrroga i van fer un doblet històric.

El gol es va fer esperar. Després de 117 minuts amb empat a zero, Faysal va intuir la centrada al primer pal de Cifuentes, MVP de la final, va canviar la trajectòria de la pilota i va enviar-la al fons de la porteria. El golejador afirmava com va veure la jugada. "Sempre em diu que vagi al primer pal, l'he tocat com he pogut i cap a dins".

Amb el xiulet final, la celebració va traslladar-se a la gespa d'un Estadi Nacional amb gran presència colomenca.

D'aquesta manera, els de Ramon Calderé s'emporten la Copa Constitució, en un doblet històric després d'haver aconseguit el títol de lliga. El tècnic posa punt i final a una primera temporada impecable. "Primer any que arribo i a gaudir d'aquest triomf. Ara a descansar que ja toca".

Els jugadors de l'UE Santa Coloma Joaquin CifuentesChristian Garcia gaudien a la gespa i destacaven el treball intens que han dut a terme durant tota la temporada. Ara, però, "a gaudir amb la família i els amics i de les vacances, que ens les hem guanyat".

Qui també va celebrar aquesta victòria va ser l'Atlètic Escaldes, que gràcies a la derrota del Pas de la Casa disputarà la Conference League la temporada vinent.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Èric Mompel