MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 28º

El Temps Darrera previsió

La coincidència de la Casamanya Extrem i la Travessa 3 Parròquies no resta participants

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge han coincidit dues de les curses de muntanya amb més participació al país, com són la Casamanya Extrem i la Travessa 3 Parròquies. Tot i la coincidència de dates, els organitzadors es mostren força satisfets amb la participació i veuen difícil unificar un calendari de proves.

La Casamanya Extrem és una de les cites més joves de la Copa d’Andorra de curses de muntanya, però un any més ha gaudit d’un cartell d’excepció. A la llista de sortida aquest matí al centre d’Ordino hi eren, entre d’altres, els incombustibles Ferran Teixidó, Marcos Sanza o Agustí Roc.

Tot i la coincidència amb altres proves, la participació ha crescut enguany dels 115 corredors de l’any passat fins als 148.

La Travessa 3 Parròquies és una de les més veteranes. A banda de la cursa, de 20 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu amb sortida a Engolasters i arribada a la cota 2.000 de Naturlàndia, els organitzadors han posat en marxa enguany una prova d’orientació per atreure un perfil més familiar.

Els organitzadors veuen difícil fer un calendari unificat per evitar que coincideixin proves de característiques semblants.

Guanyin o perdin corredors, 250 corredors entre totes dues proves no és una xifra petita i demostra que a Andorra les curses de muntanya tenen força recorregut.

Informa i imatge: Joan López