MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 28º

El Temps Darrera previsió

Condicions d'entrenament òptimes per a la FAE a Arcalís

www.andorradifusio.ad

El temps en aquesta època de l'any és molt variable i la Federació d'Esquí està aprofitant totes les oportunitats per entrenar. Mig centenar de nens del grup de tecnificació ho estan fent des de la setmana passada a Arcalís amb condicions excepcionals.

El camp de neu els ha obert la porta i des del dimarts de la setmana passada més de mig centenar de joves del grup de tecnificació de la FAE estan aprofitant per fer entrenaments de qualitat a Arcalís.

Per a la federació poder entrenar aquí en ple mes de maig està ple d'avantatges. Entrenen de de les 6.30h a les 11.30h. Els nens entre 15 i 19 anys ho poden compaginar amb els estudis i econòmicament l'estalvi respecte a una estada en una glacera dels Alps és exponencial, destaca el responsable del grup de tecnificació de la FAE, Xavi Coll.

L'esquiadora Jèssica Núñez assegura que compaginar les dues coses "és dur, però hi ha persones que ens ajuden i tenim suport en els estudis". El seu company, l'esquiador Xavi Cornella, destaca com un cop ha acabat la temporada "et concentres més en la tècnica".

Les condicions en ple mes de maig eren millors que les que hem tingut en molts dies al llarg de la temporada d'hivern. La federació seguirà entrenant cada matí a Arcalís fins divendres.

Informa/imatges: Cesc Sanjuan

3.235.45.196