MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 28º

El Temps Darrera previsió

Constància i solidesa com a recepta per remuntar el vol

www.andorradifusio.ad

Amb la lesió de Tyson Pérez, Nacho Llovet està tenint més minuts els darrers partits del MoraBanc. L'aler-pivot català creu que l'equip està en bona dinàmica i només necessita tenir més consistència per retrobar-se amb la victòria. 

Nacho Llovet ha tingut pocs minuts durant el primer tram de la temporada, però amb la lesió de Tyson Pérez ha guanyat protagonisme. L'aler-pivot català és conscient del seu rol i del que pot aportar a l'equip: "Tenim un joc molt basat en els petits i amb els cincs. La resta de jugadors, que tenim menys impacte en aquest 'pick and roll', hem d'aportar solidesa en altres aspectes del joc, com la defensa o el rebot"

L'únic supervivent de l'anterior etapa a l'ACB creu que l'equip està mostrant una bona línia, però que necessita més continuïtat per sumar victòries. Lamenta que, en ocasions, "hem esperat a estar 10 punts abaix per apujar l'agressivitat defensiva". 

Després de superar les molèsties a l'esquena que va patir contra el Reial Madrid, Llovet està motivat per continuar sumant a favor de l'equip dissabte vinent a Fontajau, contra el Bàsquet Girona

Informa-imatges: Joan López

Locució: Carles Alonso