MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

David Walker i Rafa Luz, al dret de tanteig

www.andorradifusio.ad

S'ha fet públic els noms dells jugadors ACB situats pels seus equips en dret de tanteig. El MoraBanc Andorra és amb quatre, l'equip que més jugadors situa en aquesta situació.

Albicy, Ennis, Luz i Walker són els quatre jugadors que el MoraBanc Andorra ha situat en dret de tanteig. Albicy és jugador del Zenit i Ennis del Mònaco, però el club es guarda el dret en cas d'una possible tornada a l'ACB. Rafa Luz i Walker entren també al tanteig i per tant poden rebre ofertes d'altres equips ACB durant tretze dies, que l'Andorra després podrà igualar.

El club té en contracte quatre jugadors, que són Colom, Vitali, Jelínek i Diagne. La dirrecció tècnica ja ha incorporat tres fitxatges: l'aler pivot Nacho Llovet, el base Jeremi Senblin i l'escorta Frantz Massenat.

Fora del dret de tanteig queden Jordan, Stevic, Sanè i Upshaw, aquest úlitm no hi ha entrat per excés d'extracomunitaris, ja que Senglin i Walker ocupen les dues places. Això no vol dir que no interessi, però caldrà veure com es mou el mercat.

El cas més important segueix sent Diagne. Ha de ser una peça clau del projecte però té una clausula per poder marxar abans del 15 de juliol. "Fins que no passi el termini no ens quedarem totalment tranquils, perquè estem parlant d'un jugador que... Tu em demanaries per molts fitxatges i segur que n'hi ha de molts importants estratègicament, però potser el que més ho és el Moussa. Esperem que es quedi, ell té contracte i les notícies no són dolentes", avança el cap de comunicació del club, Gabriel Fernández. A més, insisteix que "la carpeta de Francesc Solana no està a zero i té lògicament hipòtesis plantejades en cas que el Moussa marxés, però tot el plantejament depèn de que ell es quedi".

El MoraBanc Andorra vol començar la temporada amb una plantilla de 12 jugadors. Continua l'interès per Clevin Hannah. El club sabrà divendres els rivals a l'Eurocup.

Informa: Cesc Sanjuan

18.207.254.88