10º / 24º

Derrota amarga de l’UE Santa Coloma en el debut a la Champions (1-2)

Un gol del Ballkani en el darrer minut ha tirat per terra les il·lusions de l’Unió Esportiva Santa Coloma en el debut a la Lliga de Campions, aquesta nit a l’Estadi Nacional. L’1 a 2 final complica molt les opcions dels colomencs, que jugaran el partit de tornada dimarts vinent a Kosovo.

Amb un equip farcit de cares noves, el campió andorrà ha sortit amb l’ambició de plantar cara un rival a priori superior i s'ha avançat al minut 22, després d’una pilota recuperada al mig del camp. Youssef ha culminat una gran internada amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha acabat al fons de la xarxa.

Quan semblava que els groc-i-negres arribarien al descans per davant en el marcador, un penal de Chete sobre Potoku ha servit perquè el Ballkani fes el gol de l’empat al minut 42, obra d’Emërllahu.

La segona meitat ha arrencat amb una ocasió clara per als colomencs, en una rematada creuada de Bilal El Bakkali que ha sortit fregant el pal. L'UE Santa Coloma ha continuat portant la iniciativa i buscant la porteria rival, però sense gaudir d’aproximacions clares.

Quan l’empat semblava definitiu, el Ballkani ha sentenciat amb una rematada dins l'àrea de Karrica, que ha superat Alex Ruiz.