/ 18º

Derrota del CE Sant Julià en el primer partit a casa, contra La Sentiu (5-7)

El Club Esportiu Sant Julià no ha pogut puntuar en el segon partit de la temporada i primer a casa, aquest dissabte a la tarda contra La Sentiu. Després d'arribar al descans amb un marcador clarament en contra, de 0 a 4, els de Jorge Días s'han quedat a les portes de la remuntada i han acabat cedint per 5 a 7.

El Sant Julià tornava a jugar, quatre setmanes després del debut, i ho feia per primer cop a la seva pista i sense públic. Els primers quatre minuts han estat dels lauredians. Amb un joc ràpid i vertical han ofegat La Sentiu, però no han pogut transformar el domini en gols. Els de la Noguera han estat més efectius i s'han avançat en un córner, amb una rematada de Lluís. El gol ha descentrat els de Jorge Días. Otman feia el segon dels visitants al minut 10 i al 14 arribava el tercer, després d'una pilota perduda per l'últim defensor. A 13 segons del descans, La Sentiu feia el quart, en el seu segon xut de Jordi des del punt de doble penal.

La reacció ha arribat a la tornada dels vestidors. Leo feia el primer del Sant Julià als 30 segons de la represa, després d'una bona combinació amb Roge. Als dos minuts, Brayan connectava una canonada que entrava per l'escaire i feia pujar el 2 a 4. Roge, amb un xut ras ajustat al pal anotava el 3 a 4, quan encara no s'havia arribat al minut 3.

Al minut 26 La Sentiu ha refredat els ànims després d'un rebot aprofitat per Jaume. Els visitants han adormit el partit, fins que Brayan ha tornat a despertar el Sant Julià amb el 4 a 5, quan quedaven gairebé set minuts per acabar. Al minut 35, però, Lluís rebia sol davant de Theo i ampliava les diferències per a La Sentiu. El Sant Julià ha continuat lluitant fins al final, però amb més cor que forces. Otman dictava sentència amb el 4 a 7, a un minut del final. Roge, a 51 segons de la botzina, feia el 5 a 7 definitiu.

El Sant Julià, amb tres jugadors confinats, dos positius i un contacte, tornarà a jugar en el mateix escenari d'aquí a set dies contra el Laguna, si ho permet la situació sanitària.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro