10º / 17º

Derrota dura a Santander per tancar la primera volta (2-0)

El Futbol Club Andorra ha tancat l'any i la primera volta de

El Futbol Club Andorra ha tancat l'any i la primera volta de la Lliga Hypermotion amb una derrota a El Sardinero davant del Racing de Santander, que podia haver acabat amb un marcador a favor força més ampli que el 2 a 0 final.

Els tricolors arribaven a la cita amb una bona dinàmica i cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota, però en el primer temps s'han vist desbordats per l'onze de José Alberto. Les arribades dels locals a l'àrea eren constants, amb un joc vertical, molta velocitat i trobant amb facilitat l'esquena als defenses tricolors. Només les intervencions d'un Nico Ratti extraordinari, que tornava a la porteria després de moltes setmanes a la banqueta, han evitat la desfeta.

El primer gol del Racing s'ensumava i ha arribat a la mitja hora de joc. Íñigo Vicente ha robat la piota a Adri, quan el defensa tricolor intentava sortir amb l'esfèrica controlada, i ha superat Ratti amb un xut des de fora de l'àrea.

Eder Sarabia ha mogut la banqueta després del descans i l'Andorra ha guanyat solidesa al darrere, però no ha generat ocasions clares davant la porteria rival. Al minut 70 els tricolors s'han quedat amb un home menys per la segona groga de Samper i al 82 ha arribat el 2 a 0 definitiu, en un xut llunyà de Pol Moreno que ha acabat desviant Rubén Alves i ha sorprès Ratti.

La derrota manté els tricolors en la 17a posició de la taula, a tocar dels llocs de descens, en espera de la resta de resultats de la jornada.