/ 11º

Derrota immerescuda a Hongria de la selecció més ambiciosa (2-1)

Tot i les 4 baixes per sanció, la selecció de futbol ha completat una de les millors actuacions en el sisè partit de la fase de classificació per al Mundial de Qatar, contra Hongria.

En un Puskás Arena gairebé ple, amb 60.000 espectadors, Hongria es va avançar amb dos gols en vint minuts, el primer de penal.

Els tricolors van reaccionar amb un plantejament més ofensiu que mai. Després d'un gol anul·lat per fora de joc, el premi va arribar al minut 82 amb el 2 a 1, obra de Max Llovera.

Andorra va buscar l'empat, però el marcador ja no es va moure. El proper compromís arribarà el 9 d'octubre a l'Estadi Nacional, davant d'Anglaterra.

El seleccionador Koldo Álvarez considera que "s'han regalat 20 minuts del partit", però han pogut competir els 70 següents. També ha volgut remarcar que "per petits detalls" no han sigut capaços "d'emportar-se un punt". Així i tot, creu que "s'ha fet un bon partit".

Imatge: FAF - Pedro Salado