/ 16º

Derrota per a l'FC Encamp en el primer partit de la UEFA Futsal Cup

El Futbol Club Encamp va començar amb derrota la participació a la UEFA Futsal Cup que acull l'equip andorrà. Els de Luis Marimón van caure 2 a 3 davant del Gentofte danès. Un equip inferior a l'Encamp que va saber jugar les seves cartes i va estar més encertat de cara a gol.

L'Encamp va saltar al terreny de joc segur de les seves opcions i sense precipitació. Fins i tot el gol del Gentofte als 4 minuts no els va posar nerviosos. L'equip danès no havia fet res però aquesta diana va fer anar l'Encamp a remolc tot el partit. Les ocasions arribaven però no entraven. Pilotes estavellades al pal, errades a porta buida i ocasions aturades pel porter visitant. De manera increïble els andorrans marxaven al descans al darrere en el marcador.

A la represa, ja hi tornem a ser: l'equip de Marimon no era capaç de perforar la porteria danesa. Va haver de ser l'home més dotat tècnicament sobre el terreny de joc el que fes arribar la pilota al fons de la xarxa. Gran gol de Nacho Llamas. Havia costat molt empatar i per això va fer molt mal l'1 a 2 del Gentofte en una errada considerable dels andorrans que en aquell moment estaven canviant jugadors de camp. Mikkel ho va aprofitar. La tàctica del porter jugador no va funcionar, l'1 a 3 semblava ja definitiu. Només el gol de Moi als 38 minuts va donar una mica d'emoció als darrers instants del partit. No va poder ser.

"Crec que hem portat el pes del partit,, el control absolut i les ocasions, però al final mana el resultat. Ens ha costat molt l'empat i després ens han fet el 2-1 i ho hem pagat", assegurava l'entrenador Luis Marimón després del partit. En el mateix sentit s'expressava el jugador Nacho Llamas: "El domini ha sigut nostre, però el futbol és així", sentenciava.

Els encampadans jugaran, a dos quarts de nou del vespre, el segon partit contra el St. Andrews de Malta, altre cop als Serradells.