/ 15º

Derrotes dels equips andorrans a l'Europeu C de bàsquet

Mala jornada per als equips andorrans que participen en l'Europeu C. Les noies han perdut a la primera semifinal contra Armènia i els nois contra Gibraltar en la lluita per la cinquena plaça.

Les noies de Cristina Andrés han perdut a les semifinals contra Armènia per 61 a 71.

El poder físic de les jugadores de l'est ha marcat el partit des d'un bon inici i un parcial al primer quart de 28 a 12 decantava molt les coses a favor d'Armènia.

Tot i això, les andorranes no han perdut la moral malgrat la diferència i de mica en mica han anat creixent en el partit fins a rebaixar la distància als 10 punts.

La més destacada de les tricolors ha estat Laura Laurent amb 17 punts i 11 rebots. Ara, les d'Andrés jugaran per a  la tercera plaça aquest diumenge a un quart d'una contra Geòrgia.

Per la seva banda, els nois també han estat derrotats per Gibraltar per 95 a 100.

Els de Cristian Vegas han tornat a disputar un partit molt igualat en tot moment, que de fet s'ha resolt a la pròrroga.

Els andorrans han dominat els dos primers quarts, gràcies a l'encert exterior i la bona defensa.

Tot i això, a la represa els gibraltarencs han sortit més endollats i han quallat un parcial de 25 a 14.

Al darrer quart, els tricolors han forçat l'empat i als cinc minuts extra han caigut davant el poder d'Alejandro Garcia amb 32 punts i 15 rebots.

Per als andorrans, Sergi Serrato ha tornat a ser el millor amb 26 punts i 8 assistències.

Aquest diumenge, els andorrans lluitaran contra Malta a dos quarts d'onze per la sisena posició.

Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Oliver Jaén