/ 11º

Domini estèril d'Andorra contra Gibraltar (0-0)

La selecció de futbol va aturar dilluns a la nit la ratxa de derrotes amb un empat contra Gibraltar (0-0) en el segon amistós per preparar els compromisos del PreMundial del setembre.

Després de perdre dijous contra Irlanda (1-4) el combinat nacional va oferir una millor imatge a l'Estadi Nacional davant un rival fluix. Andorra, per una vegada, va ser la clara dominadora del partit, amb més possessió de pilota.

La millor ocasió tricolor va arribar amb un xut d'Àlex Martínez que va anar al travesser quan es complia la mitja hora de joc. En la segona part la selecció va seguir dominant, però Gibraltar va gaudir d'una clara oportunitat per marcar que el porter Josep Gomes va avortar amb una gran aturada.

Andorra, amb Ilde Lima de davanter els darrers minuts, va buscar el gol fins a l'últim segon davant una Gibraltar que va demanar l'hora. Al final, empat sense gols i a esperar els partits oficials del setembre.