12º / 22º

El CE Sant Julià s'imposa al Rubí per 9 a 6

Els de Jorge Dias van aconseguir remuntar un partit complicat, amb un final de bojos, però la reacció laurediana suposa la quarta victòria de la temporada.
El Rubí va començar el partit més fort i va aconseguir tres gols en els primers minuts.

Els lauredians van reaccionar amb un gol d´Omar i un d´Allan abans del descans per empatar el partit.

A la represa, els visitants van mantenir la intensitat i van aconseguir posar el 3-5 al marcador.

A deu minuts del final, el Sant Julià tornava a encarrilar el partit amb els gols d´Omar i Jona que posaven el 5-5.

Els lauredians s'avançaven amb un gol de Nuno i Jona pocs segons després feia el 7-5.

Tot i això, Adrián Castro, autor de 5 gols dels catalans, va posar la por al cos amb el 7 a 6.

El capità Nuno Dias i Òscar Neira posaven el definitiu 9 a 6 al marcador.

Amb aquesta victòria els de Jorge Dias se situen setens a la classificació i aconsegueixen allunyar-se de la part baixa de la taula.