/ 21º

El Don Denis, a un punt de ser campió

Haurem d´esperar per conèixer el campió de la Lliga Grup Becier. Avui, el Don Denis Santa Coloma ha fet un pas més, després d´imposar-se a la UE en el derbi colomenc. Amb aquest marcador, els de Richard Imbernón en tenen prou amb fer 1 punt en 3 jornades per revalidar el títol de lliga. De la seva banda, el Lusitans també fa un pas de gegant per ser a Europa, superant el Tic Tapa Sant Julià.
Si el Don Denis Santa Coloma ha d´esperar per ser campió de la Lliga Grup Becier és per la victòria del Lusitans. Els de Raül Cañete han superat el Tic Tapa Sant Julià per 2 gols a 3, ex equip de l'actual entrenador del Lusitans.

Al quart d'hora de joc, s'ha avançat el Sant Julià. Passada de la mort per Carlos Gomes que inaugurava el marcador.

Només dos minuts més tard, però, ha arribat l'empat. Aguilar marcava amb fortuna, perquè la pilota rebotava a un defesa, i això descol·locava Jesús Coca.

Abans de descans, el Lusitans donava la volta al marcador. Centrada des de la dreta i Riera posava el peu per creuar la pilota.

A la represa, de nou empatava el Tic Tapa Sant Julià. Ara era Girau, qui afusellava la porteria de Ricardo Paz.

Al darrer minut, però, els de Raül Cañete han tancat 3 punts que pràcticament li garanteixen la classificació europea. Lucas Maciel es beneficiava del rebuig de Coca per fer el 2 a 3 definitiu.

Informa: Xavi Bonet Imatges: FAF