10º / 17º

El Don Denis manté el lideratge després del derbi

El Don Denis segueix líder després d'empatar en el derbi colomenc amb l'UE Santa Coloma. El gran beneficiat de la jornada ha estat el FC Lusitans, que va vèncer l´Engordany i se situa segon a la classificació, a només un punt del Don Denis

El derbi colomenc va acabar 0 a 0, resultat que permet als dos equips seguir lluitant pel lideratge, el Don Denis primer i l'UE, a dos punts.
D´altra banda, els de Xavi Roura van saber aprofitar l´empat del derbi colomenc per situar-se segons en vèncer l'Adelita UE Engordany, amb un gol de Peter al minut 81.

L´Encamp abandona el fanalet vermell en guanyar per la mínima el Penya Encarnada, que es col·loca darrer classificat. A cinc minuts per acabar el partit, Xavi Prat rematava un córner per fer l'únic gol del partit.

La sorpresa de la jornada la va protagonitzar l´Ordino, que va imposar-se al Tic Tapa Sant Julià per 4 gols 3. El hattrick de Luisao no va poder evitar la tercera derrota consecutiva dels de Raul Cañete. D´altra banda, els de David Urrea sumen la segona victòria i s'allunyen del descens directe.

Després de l´Informatiu Vespre i a www.andorradifusio.ad podran veure tots els gols de la vuitena jornada a l'espai "Tot Lliga".

Informa: Joel Romero Imatge: FAF Locució: Jordi Lorente