10º / 17º

El FC Andorra veu trencada la ratxa de victòries

Mala tornada a la competició ahir per al FC Andorra. Els tricolors van inaugurar el 2016 amb una derrota al camp del penúltim, l'Abadessenc. Un solitari gol dels locals al minut 70 va posar fi a la ratxa de 4 victòries consecutives dels andorrans.

L'Andorra saltava ahir al camp de l'Abadessenc per buscar el que hagués estat la cinquena victòria consecutiva. L'aturada, però, no se'ls ha posat bé als tricolors. I això que els de Justo Ruiz ho van provar durant la primera meitat, com en aquest xut llunyà d'Oriol Roch.

La pissara tampoc no funcionava. Jugada assajada que Riera no pot culminar per ben poc. L'equip ho provava amb insistència. Centrada des de l'esquerra de Cisteró, que Arturo no pot convertir en gol.

I és que ahir les coses no van sortir. El primer temps es va acabar amb una nova ocasió tricolor, però amb un xut massa creuat. En canvi la segona part va ser per als locals. L'Abadessenc va sortir decidit a emportar-se la victòria.

La més clara per als locals, va ser un fort xut que Ferran Pol havia de desviar a córner. Al minut 70, però, va arribar l'únic gol del partit. Sense angle, Aleix Trulls feia l'1 a 0 que acabaria sent definitiu i que sentenciava l'Andorra.

Amb el xiulet final, arribava la tercera victòria dels locals, i s'acabava la ratxa de 4 victòries consecutives de l'Andorra amb les quals es va tancar el 2015. Els tricolors continuen a la zona mitjana de la Primera Catalana.

Informa: Xavi Bonet  Imatges: XTVL