/ 22º

El MoraBanc aconsegueix una victòria en els darrers segons davant el Movistar Estudiantes

L'èpica va aliar-se amb el MoraBanc Andorra per aconse

L'èpica va aliar-se amb el MoraBanc Andorra per aconseguir la victòria davant el Movistar Estudiantes per 84 a 82. Un triple de Thomas Schereiner quan faltaven 4 segons per al final capgirava el marcador i feia embogir el Poliesportiu.

Victòria in extremis del conjunt de Peñarroya, amb l'aportació crucial d'un Thomas Schreiner amb 6 punts en el darrer minut, contrarestant l'efectivitat d'un Laprovittola que va anotar 18 punts a l'últim quart.

L'equip de Peñarroya es va mostrar molt sòlid durant els primers compassos del partit, com demostra Stojanovski amb aquesta jugada on s'ho fa tot.
Shermadini també va aportar el seu toc de màgia particular amb un gran moviment a la pintura.
Tot i això, un dels il·lustres de la categoria com Javi Salgado va encarregar-se de retallar distàncies amb 7 punts consecutius i cistelles espectaculars, com aquesta. Una penetració de Holt a dos segons per al final posava el marcador 42 a 36 al descans.

La d'ahir al vespre era una nit màgica i és que es rendia homenatge als jugadors i fundadors de l'equip ara fa més de 46 anys i que van obrir camí per complir el somni de disputar l'ACB.

A la segona meitat els de Peñarroya van posar la directa i Betinho amb una esmaixada brutal s'encarregava de posar l'espectacle, acompanyat de Bogdanovic amb un triple per establir la màxima diferència, 58 a 45.
Tot i això, Estudiantes no va perdre la cara al partit i de la mà de Laprovittola al perímetre van començar a retallar el marcador. Laprovittola continuava fent de les seves, amb una gran penetració capgirava el marcador per primer cop en molts minuts.

Amb tot encara quedava moment per a la màgia i amb 12 segons per acabar el partit, Stojanovski trobava tot sol a una banda Thomas Schreiner, que transformava el triple que donava la victòria als andorrans i feia embogir la grada. Aquesta victòria trenca una ratxa negativa de tres derrotes consecutives i permet als de Peñarroya reenganxar-se a la lluita pel play-off, amb un bagatge de deu victòries i 12 derrotes.

Informa: Joel Romero i Cesc Sanjuan   Imatge: Twitter BCA