12º / 22º

El MoraBanc allarga el moment dolç amb la cinquena victòria

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de la te

El MoraBanc Andorra ha sumat la cinquena victòria de la temporada a la pista de l´Estudiantes, 75 a 82. D'aquesta manera iguala el balanç de triomfs i derrotes després de les primeres 10 jornades de la lliga Endesa. Els de Joan Peñarroya escalen un lloc a la classificació i ara són novens.

El MoraBanc tenia avui una bona oportunitat per seguir creixent a la lliga Endesa i no l´ha desaprofitat. L´equip de Joan Peñarroya ha sumat la cinquena victòria i tercera fora de casa contra un Movistar Estudiantes víctima de les urgències, que avui buscava el primer triomf davant l'afició.

Els andorrans han mostrat més solidesa que el rival i han sabut gestionar un marcador favorable des de l´inici. Betinho ha estat un dels destacats, amb 15 punts i una sèrie estratosfèrica de 4 tirs convertits de 6 intents des de la línia de 6,75. També ha estat notable l´aportació de Víctor Sada i David Navarro.

A la pintura, Shawn Jones, amb 10 punts, ha posat l'espectacle volant sobre la cistella rival i Giorgi Shermadini ha tornat a ser determinant sota taulers amb 12 punts i 14 rebots.

L'Estudiantes s´ha mantingut gràcies a l´encert de Brizuela i l´empenta d´Hernangómez i sobretot de Nacho Martín, però no ha arribat a posar en perill la victòria andorrana. La diferència de 6 punts al descans s´ha ampliat al tercer quart i ha arribat a una màxima de 13 punts a tres minuts de la botzina, 62-75.

Al final, 75 a 82 per als andorrans, que amb la victòria d´avui i el novè lloc a la classificació, rebran el Reial Madrid en el moment més dolç de la temporada, diumenge vinent al Poliesportiu d´Andorra.

Informa: Joan López / Xavi Bonet        Imatges: MoraBanc Andorra