10º / 17º

El MoraBanc Andorra s'acosta a la Copa del Rei

El MoraBanc Andorra ha superat aquest dimarts al FIATC Joventut i ha sumat la sisena victòria de la temporada a Badalona, amb un marcador final de 79 a 90. Un gran tercer quart ha permès als de Penyarroya superar amb comoditat els badalonins.

Després de la derrota contra el Reial Madrid, el MoraBanc Andorra afrontava el duel amb la necessitat de guanyar per tal de poder accedir a la Copa del Rei. El partit ha començat molt igualat i s´ha arribat al descans amb un 39 a 39 al marcador. Tot i això, al tercer quart un parcial de 16-31 ha liquidat les opcions dels badalonins.

El MoraBanc comandat per Shermadini amb 19 punts i 9 rebots, l´home més valorat del partit juntament amb Betinho amb 18 punts. Fins a tres homes més ( Navarro, Bogdanovic i Stojanovski ) han  superat la barrera dels 10 punts, en un partit molt complet en atac on tothom ha aportat

Aquesta victòria permet als de Penyarroya somnia amb la Copa del Rei a falta de cinc jornades perquè aquesta comenci.

Informa: Joel Romero  Imatge: Morabanc Andorra