12º / 20º

El MoraBanc B cau en el darrer sospir davant del Collblanc (55-57)

Com sentíem... el MoraBanc B ha jugat aquesta tarda... El duel davant del Collblanc s´ha decidit amb una cistella dels catalans al darrer segon. Els de Milo Nunes han tingut opcions, però els ha faltat més encert contra un rival amb més ofici.
La veterania i l´ofici dels jugadors del Collblanc han estat decisius aquesta tarda al Poliesportiu, davant un MoraBanc B que ha anat sempre a remolc en el marcador.

Nil Brià, màxim anotador dels andorrans amb 16 punts, ha estat un dels destacats de l´equip de Milo Nunes. David Jofresa ha posat la intensitat habitual a la direcció i Wally Niang ha capturat fins a 10 rebots, però tot plegat no ha estat suficient per dominar el partit. Aquest triple d´Hugo Schneider Bartolomé tornava el frec a frec en el marcador al final del tercer quart, 36 a 42.

Amb més agressivitat en defensa i l´encert de Nil Brià, el MoraBanc ha posat l´empat a 48 en el darrer quart i la igualtat s´ha mantingut fins al darrer sospir. Amb el marcador igualat a 55, el veteraníssim Corominas ha decidit en una jugada d´anticipació, tot i ser el jugador més veterà en pista.

El sènior B del MoraBanc tanca l´any amb 4 victòries i 8 derrotes en 12 jornades. El proper partit, el 10 de gener, serà a la pista del líder invicte del grup, el Torrons Vicens l´Hospitalet.

Informa / Imatges: Joan López