10º / 17º

El Tic Tapa Sant Julià goleja l'Encamp (0-6)

Dimecres al vespre es va jugar el partit que faltava per completar la desena jornada de la lliga Grup Becier entre el FC Encamp i el Restaurant Tic Tapa Sant Julià. Els lauredians van guanyar 0 a 6. L'equip ha sumat 6 punts en dos partits amb Carlos Sánchez a la banqueta. Va ser l'estrena de la competició a Prada de Moles.

L'Encamp i el Sant Julià van inaugurar el camp de Prada de Moles.El primer gol va arribar de les botes de Sonejee. Des de dins de l'àrea és el més llest i després del rebot del pal, marca a plaer. Va ser l'únic gol a la primera meitat.

A la represa, va arribar el segon. El mateix Sonejee va resoldre un embolic a l'interior de l'àrea per fer pujar el 0 a 2.

6 minuts més tard, la sentència. El 0 a 3 pujava amb una rematada de Rafa Santos a plaer.

Ahir va ser el dia dels golejadors defensius. Després dels dos gols de Sonejee, arribava també el segon de Rafa Santos. En aquest cas, rematant de cap al fons de la xarxa.

També va marcar Spano. Al minut 76, firmava el 0 a 5 empenyent la pilota.La golejada la va tancar Brunihno. Amb un toc subtil que superava la sortida d'Israel Pérez per tancar el marcador amb el 0 a 6.

Amb els 3 punts de dimecres, el Tic Tapa Sant Julià es posa al dia de partits i es queda a 8 punts del líder, el Don Denis Santa Coloma.

Informa: Xavi Bonet Imatge: FAF