/ 11º

L'Encamp s'assegura mitja lliga i la participació a Europa en guanyar l'Atlètic d'Escaldes (7-5)

L'Encamp va encarrilar la participació a Europa la propera temporada en superar l'Atlètic d'Escaldes per 7 gols a 5. El triomf permet als de Lluís Cruz deixar a quatre punts els de Cabinho a falta de tres jornades. La tensió i polèmica va traslladar-se al final del partit amb una picabaralla en què van haver d'intervenir la policia i els membres de seguretat.

Era el partit de l'any i no va decebre. Després de l'encreuament de declaracions dels dos equips l'Encamp va imposar-se a l'Atlètic d'Escaldes en el duel més esperat de la temporada per 7 gols a 5.

Després d'uns 10 minuts d'ocasions, el primer a obrir la llauna va ser l'equip de Cabinho amb dues dianes de Riera.

Malgrat el 0 a 2, l'Encamp no va defallir i apareixia Javier Saviola, amb dues dianes pràcticament consecutives per empatar el marcador.

Abans del descans, Andreu Fernandes capgirava l'electrònic a tres minuts per acabar la primera meitat, 3 a 2 al descans.

A la represa, els encampadans van sentir-se més comodes i signaven el 5 a 2 a falta de vuit minuts.

Amb tot perdut, l'Atlètic va sortir amb porter jugador i Riera amb dos gols deixava el partit completament obert, 5 a 4.

Quan pitjor pintaven les coses pels encampadans, la parella Sánchez-Saviola feia novament acte de presència per sentenciar el partit.

Al final, Brito maquillava el marcador amb el 7 a 5 final.

La victòria dona mitja lliga a l'Encamp que només necessita guanyar els dos partits que falten per ser campió. Per la seva banda, els escaldencs ara a quatre punts i amb un partit menys hauran de vèncer els seus compromisos i esperar la patinada encampadana si volen anar a Europa.