MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

-2º /

El Temps Darrera previsió

Enric Closa lluitarà als Estats Units pel títol de la persona més en forma del planeta

www.andorradifusio.ad

Andorra estarà representada per primera vegada als CrossFit Games, els jocs olímpics d'aquest esport que cada vegada enganxa més practicants. Enric Closa, l'esportista més en forma d'Andorra, competirà a Madison, Estats Units, entre l'1 i al 4 d'agost. En noies, hi anirà Míriam Torra.

Dominades, wallballs, pujar una corda, aixecament de pes... són pràctiques habituals per a Enric Closa, que fa quatre anys i mig que es dedica en cos i ànima al CrossFit. L'1 de maig va rebre la confirmació com a "Fittest Andorra", l'andorrà més en forma, que li donava accés als CrossFit Games, als Estats Units, la seva meta.

"Fa tres anys que competeixo als opens. Cada any he pogut ser la persona millor classificada. Aquest any tenia més ganes que mai, perquè se'ns ha obert la possibilitat de poder anar a allò que per nosaltres és el top. No podem aspirar a res més dins d'aquest esport. M'ho esperava? Sí", assegura.

Als Estats Units, la meca d'aquest esport, no sap ben bé què es trobarà. Les proves no les coneixerà fins al darrer moment. El seu objectiu és gaudir de l'experiència amb els millors especialistes del món, que busquen la medalla que els acrediti com a home més en forma del planeta, "Fittest on Earth". Després de superar una petita lesió, Enric Closa espera arribar al més lluny possible. "Espero poder superar tots els mínims que em marquin dins de les proves i després, quan hi hagi el tall de puntuació... és molt difícil lluitar contra gent professional que es dedica al 100% a això, aleshores (l'objectiu és) ser el més a prop possible d'ells", avança.

Passi el que passi a Madison, Enric Closa seguirà enganxat al CrossFit, que ja té uns 400 practicants a Andorra.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides Enric Closa

3.93.75.242