MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 15º

El Temps Darrera previsió

La FAF tanca un acord amb la propietat del càmping Internacional per construir un estadi a Encamp

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol construirà un estadi a la zona del càmping internacional d'Encamp. L'entitat ha tancat un acord amb la propietat per als pròxims 25 anys i la previsió és que al juny s'adjudiquin les obres per fer un camp d'unes 500 persones.

Aquest desembre, la Federació de Futbol i la propietat del càmping internacional d'Encamp van signar un acord de lloguer d'un terreny de 18.000 metres quadrats per als pròxims vint anys, prorrogables cinc anys més. Els primers 10 tindran un preu fix i cada cinc anys les parts negociaran, novament, una possible modificació de l'import.

Les converses estaven embastades des del 2019, però l'esclat del cas Cautxú va frenar-les en sec. Ara fa uns mesos es van reactivar els contactes i a l'octubre l'entitat va rebre el vistiplau de la UEFA per concretar l'acord aquest 2021.

La federació té marge fins al mes de febrer per enviar el projecte definitiu a l'organisme amb el cost total de l'obra. La previsió és que al juny s'adjudiquin els treballs.

La idea inicial era construir una infraestructura per a 6.000 espectadors que pogués actuar com a Estadi Nacional, però aquesta opció s'ha descartat i es farà un recinte més petit.

La idea és fer un camp similar al que s'està enllestint a la Massana, per a uns 500 o 800 espectadors, amb la possibilitat d'ampliar les graderies. Per això, l'acord preveu la possibilitat de disposar de més metres quadrats. Aquest serà un dels grans projectes de l'actual junta directiva i permetrà dotar d'una nova infraestructura el futbol nacional.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marta Pons

3.238.7.202