/ 18º

El FC Andorra cau en el debut a segona B contra l'Espanyol B (2-0)

El Futbol Club Andorra ha perdut 2 a 0 al camp de l'Espanyol B en el seu retorn, 21 anys després, a Segona Divisió B. Després d'una bona primera meitat els de Gabri s'han vist superats pels blanc-i-blaus a la represa.

El Futbol Club Andorra ha sortit a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb la gran novetat de Musa Sidibé a l'onze inicial. El davanter portava menys d'una setmana treballant amb l'equip però ha estat el millor dels tricolors, sobretot en els primers minuts.

Dels seus peus, de fet, ha sortit l'ocasió més clara al minut 8. Als 20 Fede Besone ha estat a punt de marcar en pròpia porteria. Amb tot, s'ha vist un bon Andorra a la primera meitat amb Musa i Moha creant molt perill.

El dia era molt calorós i, potser per això, a la represa l'Andorra no ha sortit tan bé. L'Espanyol s'anava fent amb el partit. En una acció on Bover intenta rebutjar, el rebot acaba als peus de Max que defineix molt bé davant la sortida de Nico.

Gabri ha mogut fitxa fent entrar Ludo i Tacón però només saltar al camp l'àrbitre ha sancionat una acció de Vilanova amb penal. El defensa andorrà intenta amagar la cama.

Moha ajusta molt bé el llançament. Aleshores Gabri ha arriscat amb tres defenses. Tacón ha tingut la gran oportunitat per escurçar distàncies. La pilota no ha entrat i l'equip s'ha quedat sense opcions. Gabri no ha quedat gens content amb la sortida de l'equip després del descans