16º / 22º

El FC Andorra certifica el descens de categoria

El FC Andorra és equip de Primera Federació. Els tr

El FC Andorra és equip de Primera Federació. Els tricolors han certificat el descens de categoria després de caure 3 a 0 al camp de l'Oviedo. Bona primera meitat de l'equip de Ferran Costa intranscendent i, acte seguit els mateixos errors de tota la temporada, inofensius en atac i facilitats en defensa.

El FC Andorra necessitava guanyar imperiosament a Oviedo per arribar amb opcions de permanència a la darrera jornada. L'equip ha sortit dominant el joc, però amb dificultats per inquietar la porteria local. En defensa no es patia. Després del gol miraculós contra el Burgos, Ferran Costa ha apostat per Karrikaburu. La referència ofensiva tricolor no ha estat gens encertada de cara a gol ni en el joc col·lectiu.

A la primera meitat les ocasions més clares, una per banda, per Lobete i Borja Sánchez. El Mirandés perdia a Albacete i, després de la primera meitat al Carlos Tartiere hi havia cert optimisme al voltant del desenllaç del partit.

Tot ha anat en orris en el primer minut de la segona meitat. Pilotada llarga a l'àrea de l'Andorra, la defensa no rebutja de forma expeditiva i arriba el gol de Masca. Ha estat una gerra d'aigua freda que l'equip no ha sabut superar. L'Andorra ho intentava, però seguia mostrant indolència ofensiva. En el 74, Paulino ha sentenciat amb el 2 a 0. Els darrers minuts amb l'equip ja a Primera Federació han estat lamentables en defensa, el mateix Paulino ha fet el definitiu 3 a 0 en el darrer minut.

Era la crònica d'una mort anunciada que s'ha confirmat a Oviedo. Ja com a equip de la tercera categoria del futbol espanyol l'Andorra tancarà la lliga el proper diumenge al Nacional contra el Racing de Ferrol. Ara cal plantejar un projecte per tornar a segona, un projecte, de moment, sense estadi.

Infroma: Cesc Sanjuan
Imatge cedida: FC Andorra