/ 16º

El FC Andorra debuta a casa amb triomf davant el líder (1-0)

Els tricolors han guanyat el Granada, que arribava a Andorra invi

Els tricolors han guanyat el Granada, que arribava a Andorra invicte, amb un matiner gol d'Iván Gil al minut 5. L'estrena al Nacional ha estat immillorable i els d'Eder Sarabia han sabut patir per endur-se el segon triomf de la temporada.

Dia històric per al FC Andorra. Els tricolors han hagut d'esperar a la quarta jornada de lliga per debutar a l'Estadi Nacional. Els d'Eder Sarabia s'han estrenat en escenari completament renovat davant un Granada que arribava invicte al partit. El tècnic ha donat entrada a Mika Mármol i German Valera amb una variació tàctica que ha sorprès els andalusos.

Al minut 5, Adrià Vilanova ha filtrat una pilota a l'espai perquè Iván Gil amb sang freda fes el primer de la tarda amb una vaselina. El migcampista ha estrenat titularitat amb el seu primer gol de la temporada i ha trencat una ratxa de tres partits sense encaixar del Granada.

El pas dels minuts ha servit perquè els d'Aitor Karanka guanyessin protagonisme, tot i que Raúl Lizoain s'ha mostrat segur sota pals. Poc abans del descans, Sergio Molina ha patit una pilotada al cap i ha hagut de retirar-se lesionat, tot i que les primeres valoracions són positives.

A la represa, el Granada s'ha bolcat sobre la porteria tricolor sense encert amb un cop de cap d'Uzuni per sobre del travesser. Al 63, Marc Fernández ha pogut fer el segon amb un cop de cap a centrada de Gil que ha salvat sota pals André Ferreira.

Tres minuts més tard ha arribat la polèmica, després que Antonio Puertas hagi fet l'empat en una acció marcada per unes mans prèvies d'Uzuni. En un primer moment l'àrbitre l'ha donat per bo, però l'entrada del VAR i la revisió posterior han deixat el gol sense efecte.

L'Andorra s'ha refet i els canvis han afavorit els tricolors. Tot i això, no han tancat el partit i han patit els darrers minuts. Al final, 1 a 0, i segona victòria de la temporada.

El pròxim partit dels tricolors serà diumenge vinent al camp del Mirandés.