/ 11º

El FC Andorra deixa escapar dos punts contra l'Eivissa (2-2)

Oportunitat perduda del FC Andorra a casa contra l'Eivissa de

Oportunitat perduda del FC Andorra a casa contra l'Eivissa després d'empatar 2 a 2. Els tricolors s'han refet d'una mala primera meitat amb dos gols en contra per sumar un punt, gràcies a les dianes de Bakis i Almpanis.

L'inici de partit ha estat apàtic amb l'Andorra molt passiu i un Eivissa ben plantat. Al minut 6, els visitants han aprofitat una jugada d'estratègia per fer el primer de la tarda amb una rematada de Coke completament sol. Les desgràcies mai venen soles i al 25Ekain ha transformat un penal després d'unes mans de Jacobo que ha revisat el VAR. Al descans, 0 a 2.

Eder Sarabia ha donat entrada a nombrosos canvis a la represa i la insistència ha donat fruits al minut 73, quan Bakis ha rematat de primeres una acció per banda de Mustapha Bundu. El davanter ha signat el desè gol de la temporada. Al 84, un mal xut d'Adrià Vilanova l'ha aprofitat Almpanis per fer l'empat amb una rematada al segon pal. 2 a 2.

Al final repartiment de punts per a tots dos equips que enfonsa una mica més l'Eivissa i deixa una mica més a prop de la permanència l'Andorra.

Imatge cedida: FC Andorra