/ 13º

El FC Andorra empata contra l'Atlètic Balears (1-1) i es queda sense colideratge

El FC Andorra es manté tercer al grup 2 de Primera Federació després d'empatar al camp de l'Atlètic Balears. Els locals han eixugat el gol inicial de Marc Fernàndez amb un penal transformat per Dioni. L'Albacete es manté com a líder, amb dos punts de renda sobre el Vila-real B i l'Andorra.

El Futbol Club Andorra ha perdut una oportunitat per atrapar l'Albacete al capdavant de la lliga. L'empat dels tricolors al camp de l'Atlètic Balears no ha estat suficient. I això que els d'Eder Sarabia s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de mèrit de Marc Fernàndez, el quart en els últims cinc partits.

Els tricolors controlaven el partit, i abans del descans, de nou Marc Fernàndez ha pogut ampliar el marcador, però s'ha trobat davant el porter René. Ja a la segona part, Héctor Hevel, de falta, ha fet lluir altra vegada el porter local.

L'acció clau de la segona part ha estat el penal assenyalat contra l'Andorra per una agafada dins l'àrea de Dani Morer a un rival. Penal protestat i gol de Dioni amb un xut imparable per a Nico Ratti.

L'empat ha animat l'Atlètic Balears, però les millors ocasions han estat visitants. Primer, Martí Vilà ha xutat alt i, ja en el minut 90, Rubén Henri ha creuat massa el seu xut quan estava en una posició immillorable. Eder Sarabia no ha volgut justificar l'empat pel penal xiulat.

El proper partit de l'Andorra serà dissabte, quan el Castelló, sisè classificat, visitarà l'Estadi Nacional.

Imatges cedides: Fuchs Sports