/ 15º

El FC Andorra guanya a Balaguer i assegura la promoció d'ascens

El Futbol Club Andorra ha derrotat 0 a 1 el Balaguer en el penúltim partit d'aquesta temporada a Primera Catalana. Amb aquest resultat els tricolors es mantenen líders i asseguren jugar la promoció d'ascens a final de temporada. En la darrera jornada es jugaran el títol i l'ascens directe amb el Manresa.

De sortida Gabri ha deixat a la banqueta titulars apercebuts com Ruben Bover i Àlex Sánchez pensant en el darrer partit. La baixa de Forgas s'ha fet notar.

L'Andorra tenia el control absolut del partit però moltes dificultats per generar perill. Un xut de Marc Pujol i una rematada de cap de Jantus ha estat el més destacat en els primers 45 minuts.

A la represa treu Nico de porteria, falla el defensa i Ferran Tacón no perdona, un gol que pot valdre un ascens. Era el minut 4 i quedava molt partit. Calia buscar el 0 a 2, Àlex Martínez ho ha intentat en aquesta acció.

Gabri ha fet debutar Izan un davanter que a l'octubre farà 18 anys. Als 23 minuts Riverola ha estavellat la pilota a l'escaire. El segon no ha arribat i malgrat tenir el control al final s'ha patit.

El Balaguer ha tingut l'empat als 86 minuts, el resultat no s'ha mogut, tres punts d'or a una jornada del final.

Amb l'empat a casa del Viladecans, el FC Andorra assegura la promoció a la darrera jornada. Ara l'equip de Gabri dependrà d'ell mateix per ser campió o acabar segon en favor del Manresa.

No tot han estat bones notícies. Adrià Vilanova ha vist la cinquena groga i es perdrà el darrer partit. Crisitan s'ha retirat lesionat.

L'Andorra tancarà la lliga diumenge vinent a les 17h a Prada de Moles contra un Viladecans encara amb aspiracions de promoció d'ascens.

Imatge: Ruben Calvo