/ 18º

El FC Andorra sense premi final contra l'Espanyol (1-1)

Els tricolors sumen un punt valuós de Cornellà després d'un gol d'Iván GIl a la primera meitat i la igualada de Martin Braithwaite al 53. Els de Ferran Costa han completat un gran partit, però s'ha quedat sense el premi de la victòria.

Ferran Costa ha optat per revolucionar l'onze inicial blindant el mig del camp amb l'entrada de Rubén Bover acompanyant Jandro, Molina i Gil. A més, també ha tornat a l'onze inicial Diego González molts mesos després.

Els tricolors han completat una gran primera meitat dominant la possessió i les ocasions des de l'inici. La profunditat de Julen Lobete i Petxarroman han portat de corcó la defensa de l'Espanyol. El primer a inquietar la porteria de Joan Garcia ha estat Iván Gil amb un xut sec des de la frontal al minut 21.

Al 29, l'Andorra ha trobat el premi en una jugada col·lectiva que Ruben Bover ha filtrat perquè Iván Gil fes el primer de la tarda, 0 a 1.

Només hi havia un equip sobre la gespa i, novament, Gil ha tingut el segon en la sortida d'un córner, però Garcia ha salvat amb solvència. Al descans, 0 a 1.

A la represa, una acció per banda de Omar el Hilali al minut 53 ha acabat en una centrada que ha aprofitat Braithwate.

La rèplica l'ha posat Karrikaburu amb un xut desviat després d'una jugada individual. El partit ha entrat un estira-i-arronsa, però al 62, Braithwate ha tingut el segon una rematada al primer pal que s'ha estavellat al primer pal. Gil ha disposat del segon amb un xut des de la frontal de l'àrea que ha sortit fregant el pal. Al final, l'Andorra ha sabut patir per endur-se un punt de Cornellà, 1 a 1. Els de Costa aconsegueixen sortir del fanalet i sumen 36 punts.

El pròxim partit dels tricolors arribarà divendres vinent al Nacional contra el Racing de Santander a dos quarts de nou del vespre.