/ 18º

El FC Andorra remunta un 2 a 0 a Algesires per continuar invicte a Primera RFEF

El FC Andorra va salvar un punt en la seva visita a Algesires i es situa com a líder provisional a Primera RFEF a l'espera que es completi la segona jornada. El partit es va torçar ràpidament amb el 2 a 0 però els tricolors, fidels al seu estil, van acabar millor el partit i fins i tot van tenir opcions d'emportar-se els tres punts.

El d'aquest divendres va ser d'aquells partits a camp contrari que va començar amb el peu esquerre. Falta dubtosa prop de l'àrea. Xut, rebot i gol local en el minut 3.

L'Algesires s'avançava amb un gol en pròpia porta de l'Andorra. Poc després Riverola va estar a punt de fer-se el segon. Aquesta vegada Ratti ho pot evitar.

Als 27 minuts la centrada des de l'esquerra d'Alcázar és mig gol, Almenara fa la resta. El cop era dur però l'Andorra va reaccionar bé. En una acció, on el central va ser molt murri, es va demanar penal sobre Dani Morer. 2 a 0 al descans.

A la segona part Sarabia va moure banqueta. La clau va ser l'entrada d'Hèctor Hevel. En el minut 65 assistència amb la mà de Nico Ratti i cacau d'Hevel directe a l'escaire. Bona jugada de David Martín i el que són les coses Hevel va passar de fer el gol a evitar la diana de Carlos Martínez bloquejant un xut que anava directe a la xarxa.

Hevel volia redimir-se. Passada llarga de Riera, i Hevel li regala el gol a Ruben Enri. Empat final, novament sensació de bloc sòlid. Confiança en un sistema que en el darrer terç del partit va deixar el rival fos. Una contradicció. Tot el partit tocant i tocant i els dos gols van arribar en dues pilotades llargues.

L'Andorra és líder provisional a Primera RFEF. La propera jornada repeteix fora de casa al camp d'un exprimera, l'Albacete.

Informa: Cesc Sanjuan