/ 14º

L'FC Andorra sap patir i suma un punt valuós contra un Vila-real B molt ambiciós (0-0)

El Futbol Club Andorra suma ja cinc jornades consecutives invicte a la Segona B, però aquest migdia s'ha hagut de conformar amb un empat a zero contra un Vila-real B molt ambiciós, que ha demostrat la seva condició de colíder. El camp de Prada de Moles ha estrenat nova grada, amb capacitat per a 600 espectadors, darrere una de les porteries.

La nova grada nord de Prada de Moles no podia escollir un millor dia per a l'estrena. No hi ha hagut gols, però el duel entre els colíders del grup 3 de Segona B ha estat dels que fan afició.

Pacheco donava el primer avís del Vila-real B al minut 3, amb un xut desviat per molt poc. Al 21 ho provava Lozano, amb una canonada des de fora de l'àrea. L'Andorra creava perill per la banda esquerra en una bona combinació entre Moha i Forgas, que acabava amb una centrada de primera de Jilmar a les mans del porter. Abans del descans, una pilota recuperada per Martí Riverola acabava en un xut de Moussa per sobre del travesser.

La segona part ha començat amb ocasions clares per al Vila-real B, però les intervencions de Ratti han estat providencials, com en aquest xut de Migue després d'una jugada personal per l'esquerra.

L'Andorra havia d'endarrerir línies, però creava perill a la contra com en aquesta passada de Martí Riverola a la qual Moussa no arribava per poc. Ratti, ben col·locat, tornava a evitar el gol dels visitants en aquest xut de Villa.

Els tricolors patien i Gabri ha donat entrada a Víctor Casadesús per buscar més profunditat en atac. De seguida ha arribat l'ocasió més clara del partit, en aquesta centrada de Loureiro que Forgas rematava de cap en planxa i que salvava el porter del Vila-real.

Els tricolors es mantenen al capdavant del grup 3, empatats a 13 punts amb el Vila-real B i el Lleida. El proper enfrontament serà contra un altre filial, dissabte vinent al camp del València Mestalla.

Imatges: Fernando Montero