12º / 20º

El FC Andorra s'emporta el derbi contra la Seu d'Urgell

El Futbol Club Andorra s´ha adjudicat de manera còmoda el derbi amb la Seu d´Urgell a la Segona Catalana de futbol. Els de Justo Ruiz han derrotat els alturgellencs per 0 gols a 4 i continuen sumant fora de casa. Amb tot, el tècnic de l´Andorra no ha marxat gens satisfet de la Seu d´Urgell.

Avui, davant un rival inferior era important marcar un gol ben aviat. Dit i fet, als sis minuts bona jugada de Sebas Gómez per la banda esquerra, al final la pilota arriba a Dario, que marca de gust. Abans del descans, s´han canviat els papers, ara és Dario el que fa la centrada, el gol se l´apunta Marc Farré.

Amb el 2 a 0, l´Andorra marxava al vestidor amb el partit coll avall. Atesa la categoria i el rival, Justo Ruiz volia alguna cosa més que els tres punts. La Seu d´Urgell, ha perdut els sis partits que ha disputat a la lliga. Malgrat que el joc dels andorrans no estava a l´altura, els gols han anat caient pel seu propi pes. Al 73 centra Dario, no arriba Ludo però sí Luis que defineix. Dos minuts després Sebas Gómez ha tancat el marcador amb aquest gran gol.

Tot i l'empipada de Justo Ruiz, el Futbol Club Andorra, amb dos partits menys, ja és sisè a la taula i, esgarrapa tres punts al líder, que aquesta jornada ha ensopegat a casa.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Josep M.Garcia