/ 16º

El FC Andorra suma un valuós empat contra el Tenerife (1-1)

Els tricolors tanquen l'any a la lliga Smartbank amb una empa

Els tricolors tanquen l'any a la lliga Smartbank amb una empat a l'Heliodoro Rodríguez López davant el Tenerife. Carlos Martínez ha avançat els d'Eder Sarabia al minut 12 després d'una acció col·lectiva, però Elady al 30 ha fet la igualada amb un golàs a l'escaire.

El FC Andorra tornava a visitar l'Heliodoro Rodríguez López 40 anys després. La temporada 82/83, tricolors i tinerfenys militaven a segona divisió B i el partit va acabar amb victòria local per 1 a 0. Aquest divendres, els d'Eder Sarabia sortien amb el repte d'acabar bé l'any i capgirar la mala dinàmica de resultats després de tres jornades sense conèixer la victòria. El tècnic, Eder Sarabia, ha sortit amb un onze titular farcit de novetats amb fins a set canvis respecte del dia del Leganés.

L'Andorra ha dominat des del primer moment i s'ha trobat un Tenerife molt passiu buscant pilotes llargues a l'espai. El premi a la paciència ha arribat al minut 12, quan els tricolors han encadenat una bona sortida de pilota per banda i Martí Vilà ha posat una centrada mil·limètrica perquè Carlos Martínez fes el primer de la nit amb una rematada de cap en planxa, 0 a 1.

Els de Luis Miguel Ramis no han modificat el seu plantejament, tot i els xiulets de la seva afició. Al 30 ha arribat la igualada amb una gran jugada individual d'Elady. El jugador ha marxat de dos defensors i ha etzibat un xut a l'escaire buscant el segon pal. Al descans, 1 a 1.

A la represa, el Tenerife ha sortit més agressiu i incisiu. Els de Luis Miguel Ramis ho ha intentat sent verticals i generant perill per bandes, però s'han trobat amb una bona versió defensiva de l'Andorra. Els de Sarabia han defensat amb pilota i només al Almpanis amb un xut des de fora de l'àrea han inquietat la porteria dels tinerfenys.

Aquest ha estat el darrer partit de l'any en lliga, però els de Sarabia encara hauran de jugar un darrer partit dimecres vinent contra el Llevant en la segona ronda de la Copa del Rei.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: FC Andorra